De 7 bästa apparna för team-kommunikation 2021!

Digitalbyrå i Stockholm - Vector illustration concept of testimonial, social media, networking, business communication, forum, product review. Creative flat design for web banner, marketing material, business presentation.

De bästa apparna för team-kommunikation kommer alltid att hjälpa ditt företag eftersom du får ditt team att prata om allt och eliminera eventuella oönskade hinder. Med detta i åtanke, är kommunikation mycket viktigt och du bör se till att du har hela saken spikas ner på ett mycket professionellt och tillförlitligt sätt.

Slack

Slack är bra eftersom det gör det enkelt för dig att övervaka konversationer, du kan också dela filer och enkelt söka vad som talades om också. Det är verkligen en av de bästa apparna där ute för team-kommunikation  Och du har samtal, flera team samt alla typer av extraordinära funktioner.

Tameday

Tameday liknar slack, den har en chattfunktion som eliminerar behovet av e-post. Du kan också dela filer där och du kommer att ha aktivitetshantering och kalender i det här paketet också. Det är också gratis att använda med externa användare.

Flock

Flock uppmuntrar dig också att ha allt arbete på ett enda ställe. Det använder Google Drive för fildelning och det kommer även med videochatt kompatibilitet. Du har bra meddelanden och chattfunktioner, ett kraftfullt gränssnitt och du kan också testa det via en live demo.

Google Hangouts Chat

Detta är ett enkelt chattsystem men eftersom det har Drive integration är det ett värdefullt alternativ. Det gör att du enkelt kan spåra och övervaka allt medan du tar din tid och räkna ut processen under tidens gång. Det är ett otroligt verktyg och det ingår också i G Suite.

Twist

Twist en är team-chatt app skapad av todois utvecklare. Tanken bakom den här är att du kan fokusera på chattar genom att göra var och en av dem till trådar. Du kan enkelt lägga till kommentarer till varje chatt eller så kan du starta en ny. Det är en unik twist, men det fungerar sömlöst och det är roligt att använda.

Hibox

Hibox är bra speciellt för avlägsna team. Om du har gruppmedlemmar på språng, har detta verktyg mobila chattprogram som gör det enkelt att hålla allt under kontroll. Det har programvara för uppgiftshantering, task tracking, fildelning och chattlösningar.

Rocket Chat

Om du behöver den bästa affärsteamkommunikationsappaen som är öppen källkod, hjälper denna. Det tar bort det mesta som vanligtvis går ”fram och tillbaka”, och du kommer att ha en plats att prata med hela teamet på. Vad som gör Rocket Chat bra är att det är gratis att använda för obegränsade användare. Dock är det inte så funktionspackat som de flesta andra lösningarna ovan, men det är ett värdefullt alternativ.

I slutändan kommer du att märka att de här bästa apparna för team-kommunikation hjälper dig att öka din produktivitet och få kontakt med ditt team mycket bättre. Det kan vara mycket tidskrävande att göra detta först, men utbetalningen blir bra. Vi uppmuntrar dig att ge dessa ett försök och har du tur få riktigt bra resultat varje gång!

Kategorier
Glöm inte att dela det här inlägget!
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Relaterade artiklar

slack change logo
Affärsutveckling
tidma AB

Slack bytte sin Logotyp

Slack är ett mycket populärt program för arbete & samarbete Många människor diggar det, samt de använder det hela tiden bara för att det är

Read More »
Scroll to Top