Vi strävar efter att vara de bästa och göra fantastiskt arbete.

tidma är kreativ och komplett digital byrå som hjälper till att utveckla och effektivisera företag. Ibland kan det vara en utmaning att veta exakt vad man ska göra för att ta sitt företag i rätt riktning

Detta är tidma​

Vi kan förbättra verksamheten genom att lägga upp olika strategier som ger dom resultat ni är ute efter. På så sätt blir det lättare för er att göra bra och smartare affärer som dessutom ger er nöjdare kunder och resultat.

Oftast börjar det med ett första möte mellan oss där vi går igenom er situation och där vi kommer fram till vilka mål ni vill nå. Efter det så kommer vi överens om en plan och strategi med timeline.

Det kan handla om...

Hur väljer man rätt kombination av strategier? Hur ska man annonsera? Vilka produkter, tjänster och förmåner ska man framhäva? Hur ska man presentera sin varumärkesidentitet? Vi på tidma kan hjälpa dig med rätt svar och rätt beslut

Mål och Vision

Det ska vara

Ett av våra främsta mål på tidma är att ge dig samma bredd och kvalitet som större, dyrare tjänsteleverantörer erbjuder.

Vi har effektiviserat vår organisation med hjälp av väldigt kompetenta medarbetare som kan uppfylla dom behoven ditt företag har till fantastiska priser.

Vi på tidma arbetar snabbt, noggrant och levererar alltid hög kvalitet. Dessutom skapar vi helt specialanpassade planer och tjänstepaket för just dig, istället för att försöka sälja dig standardlösningar eller placera ditt företag i samma låda som alla andra. Inga två företag får exakt samma tjänster. Ditt företag är unikt. Vi har konstaterat att det ger mycket bättre resultat. Detta är det absolut effektivaste sättet att få ditt företag att växa på.

Utöver att tidma erbjuder specifika tjänster som design, innehåll och programvara, är vi också specialister på affärsstrategi. Vi erbjuder fantastiska tjänster inom service branscher, teknik och just affärsstrategi till alla företagskunder.

Karriär

Joina tidma

Är du nyfiken, vill utvecklas, har engagemang och vill jobba på ett kreativ företag?

Check lediga tjänster och skicka in din ansökan

Intresserad?

Kontakta oss för ett kostnadsfritt första samtal!

Scroll to Top