Våra tjänster

Vi vill bli eran strategisk och långsiktiga digitalbyrå partner inom bl.a. digital marknadsföring, webb och kommunikation. Vi kan öka din försäljning online och förstärka er marknadsavdelning med vår kompetent team.

Webbutveckling

tidma utmärker sig inom webbproduktion för verksamheter med höga ambitioner

Idag söker alla efter ett företag som ditt och upptäcker dig online.

Det är viktigt att du inte bara har en webbplats, utan en hemsida som ser imponerande ut, är mycket funktionell och ger information och värde till dina befintliga och potentiella kunder.

På tidma specialiseras vi oss inom digital marknadsföring och skapar vi professionella hemsidor från A till Ö. Du får anpassad design som perfekt matchar din varumärkesidentitet. Det viktigaste är att din hemsida ser modern ut och har dem senaste funktionerna.

WordPress, Joomla, tidma web builder, PHP

Digitalbyrå i Stockholm - webb

Apputveckling

Få mobilapparnas spännande världen nära till hands
Digitalbyrå i Stockholm - Mobile App

tidma är en viktig aktör inom mobilapparnas spännande värld. Idag behöver nästan alla företag en egen mobilapp. När upp till 98% av dina kunder mobilsurfar är det absolut nödvändigt att ha en egen app som dina kunder kan ladda ned.

Detta ger kunderna ett enkelt och bättre sätt att använda din tjänst, beställa produkter och tjänster göra bokningar, uppdateras om din senaste rea, rabatter, utveckling, och mycket mer. Detta är ofta det viktigaste och mest kostnadseffektiva du kan göra för ditt företag.

Du kommer att glädjas över vår effektivitet och kompetens när det gäller utmärkta apputveckling och applikationslösningar som alltid är i tid och under budgeten.

Android, Apple IOS, Angular

Systemutveckling

Skräddarsydda program för att utöka din kapacitet

Skräddarsydda programlösningar är huvudfaktorn som kan ge dig en stor fördel gentemot dina konkurrenter. Medan andra kämpar med gamla affärsmetoder tillfredsställer du snabbt dina kunder med ett skräddarsytt programvara  eller system som kan utföra betydligt mer. Kom ihåg, när programvaran skapas för dig, din konkurrent kommer aldrig att ha den.

Ett enda, bra, exklusivt program kan göra dig bäst i din bransch. tidma använder branschens bästa metoder för att planera, designa, skapa och testa den stationära eller cloud programmeringen vi skapar åt dig. Vi börjar med att lyssna på dina idéer, utmaningar och framtidsplaner. Sedan förvandlar våra programmerare det till en programlösning som kreativt ger dig precis de funktioner du behöver.

Digitalbyrå i Stockholm - system-development

Digital Marknadsföring

Spännande och effektiv digital hantering från tidma
Digitalbyrå i Stockholm - Digital marknadsföring

I dagens affärsvärld är digital marknadsföring och reklam kärnan i all affärsutveckling. Medan företag förut lät reklambyråer hantera deras Tv-reklamer har dagens aktörer digitala chefer som kontrollerar deras otaliga annonser och innehåll på nätet och sociala medier.

Att hantera en stor digital annons och kampanj kan vara väldigt invecklat och tidskrävande. Det kan kräva en avancerad programvara som ditt team kanske inte är medveten om eller vet hur det fungerar.

Att skapa innehåll är ett specialiserat område som kräver erfarna och högst kunniga skribenter som vet hur de ska engagera folk och skickligt framhäva ditt varumärke.

Facebook business manager, Google Ads, Google analytics, Twitter, LinkedIn, Instagram, YouTube, Landningssidor, Marketing automation

Varumärke och Design

Du har bara några sekunder på dig att imponera på potentiella kunder med ditt varumärkes slagkraftighet

Det är viktigt att ditt varumärke kommuniceras tydligt, framhäver viktiga fördelar, och verkar tillförlitligt. Ett högkvalitativt varumärke hjälper också kunder och den större marknaden att minns ditt företag, vad du sysslar med och det värdet du kan bidra med.

Här på tidma är vi experter på att skapa varumärken och hantera varumärkesskapande och tillväxtprogram. Vi hanterar allt från logotyper och webbdesign till broschyrer och presentationer för att etablera företagetsidentitet och skapa din företags identitetsmanual.

Från början till slut är tidma din enda kontaktpunkt för varumärkeshantering. Vi kan erbjuda anpassad service och intensiv uppmärksamhet från våra experter. tidma erbjuder design- och varumärkeshantering som korrekt skildrar och matchar ditt företags mål, stil, och personlighet, istället för att ge dig en standard upplevelse som andra leverantörer.

Webbdesign, Grafisk Design, Företagsprofil, Företagsidentitet, Företags identitet manual, Trycksaker ​

Digitalbyrå i Stockholm - Branding

Sökordsoptimering (SEO)

Konsultation och implementering av Sökordsoptimering till era hemsida eller webbshop
Digitalbyrå i Stockholm - SEO

Ofta behöver ni bara ett team av SEO-experter som tittar på eran hemsida eller webbshop och kommer med förslag. Vi kan erbjuda dig den detaljerade, specialanpassade SEO-konsultationen som ditt företag behöver för att flytta er upp i sökmotorerna. Det kan nämligen leda till en stor ökning av besökare till dina sidor.

Oavsett om du vill få fler potentiella kunder, bara vill öka kännedomen om ditt varumärke på marknaden, eller behöver mer direktförsäljning så kan tidma SEO-konsultation vara precis det du behöver.

Vi kan också erbjuda konsultation och genomförande. Vi diskuterar dina mål och visioner. Vi skapar ett SEO-program som hjälper dig att nå dessa mål. Sedan genomför vi all sökmotoroptimering på din hemsida.

Planer och Strategier

tidma är överlägsna inom affärsutveckling. Att utveckla ditt företag är vår viktigaste uppgift

Du startar ett företag för att lyckas. Att starta med trög försäljning och svaga resultat var inte planen. Nu behöver du nya, fokuserade idéer som bevisat ger resultat.

tidma har rätt erfarenhet och expertis inom affärsutveckling och digital marknadsföring för att kunna ge dig de smarta strategier och verktyg du behöver för att utveckla din verksamhet till fullo.

Det är inte ovanligt att våra kunder ökar sin försäljning med en imponerande hastighet under första året. Det är framgång som du kan lita på.

Digitalbyrå i Stockholm - business-development

Lokalisering och Översättning​

Kulturellt anpassar era produkter eller tjänster från ett språk till ett annat
Digitalbyrå i Stockholm - Digital marknadsföring

Att bara översätta en text till ett annat språk fungerar utmärkt till vissa syften. Texten blir fortfarande begriplig. Alla som kan språket förstår textens innebörd – och det är väl det viktigaste, eller? Nej, för att en översatt text ska bli bra på riktigt krävs det mer än så.

För oss på tidma handlar lokalisering om kulturell anpassning och översättning av affärsdokument, programvaror och webbsidor. Man kan lokalisera ett material för en specifik region eller ett specifikt land, till exempel används olika dialekter av spanska med olika lokala uttryck, stil och kulturella företeelser i Latinamerika.

Förvaltning och Utbildningar

De många områden som tidma verkar inom utvecklas och förändras ständigt

tidma är en professionell digitalbyrå som erbjuder ett väldigt brett utbud av tjänster inom teknisk, designaffärsutvecklingdigital marknadsföring och kommunikation. Vi erbjuder också olika typer av strategitjänster. Kort sagt är tidma din främsta Fullservicebyrå om du vill utveckla ditt företag.

Vi arbetar hårt för att ge allra bästa service till alla våra kunder. Med tidma får du våra mest avancerade tekniker och ovärderliga fördelar genom vår expansiva kunskap.

Vår servicegaranti är att vi alltid kommer att anstränga oss till 100%. Om du av någon anledning är missnöjd med din tjänst eller har några frågor kan du omedelbart kontakta vårt kontor. Vi arbetar hårt för att lösa alla eventuella problem och se till att du är nöjd med vår service.

Digitalbyrå i Stockholm - service-agreement
Vi älskar att höra från er
Scroll to Top