Topp 10 transformation trender

Digitalbyrå i Stockholm - digital transformation

Digital omvandling förändrar världen som vi känner till den idag. Och med nya digitala trender som dyker upp, är det oerhört viktigt att hålla koll på dem, samt förstå hur allt hänger ihop, och om du kan anpassa och justera dessa saker på ett sätt som verkligen fungerar. Det finns några bra sätt på vilket du kan göra detta, och som har allt du behöver för rätt strategi och engagemang.

  1.       5G har äntligen blivit normen. Det har varit känt under ganska lång tid att detta är framtiden, och nu är det nästan här. Det är bra eftersom det ger fantastiska funktioner och kvalitet, samtidigt som det gör det lättare för oss att konsumera innehåll och få tillgång till olika saker på nätet.
  1.       Automatisering blir också allt viktigare. Vi förlitar oss på automatisering nästan varje dag, och det har spännande utsikter. Men det kan också bli en knepig sådan, om det inte hanteras på rätt sätt. Att förlita sig på AI är ett bra alternativ, men vi måste hålla det under kontroll.
  1.       Chatbottar är mycket hjälpsamma och de hjälper företag att lösa kundproblem naturligt. De är mycket praktiska och hjälpsamma, där resultatet är oöverträffat varje gång.
  1.       En annan intressant teknik just nu är röstsökning. Röstassistenter blir mycket kraftfull, och det betyder att du får en fantastisk upplevelse när försöker hitta de resultat du vill ha inom online-världen.
  1.       Vi hittar fler och fler blockchain lösningar för att förbättra kundupplevelsen och göra det mycket mer sammanhängande. Detta är en viktig aspekt eftersom det gör det enklare och säkrare för kunderna att lösa sina problem utan att oroa sig för säkerhetsfrågor.
  1.       IoT blir äntligen inkluderad i fler och fler hem. Och runt 20% av IoT-distributionerna förväntas ha blockchain integration i år.
  1.       Augmented analytics är lika viktigt. Dataforskare måste förlita sig på automatiserade algoritmer för att hitta trender, studera datamängder och utnyttja all datakraft. Det är utmanande men också extremt imponerande och givande.

8.       AR är avgörande just nu och det blir mer relevant än VR. Anledningen är enkel, du kan implementera den i enheter utan headset om det behövs, och det ensam ger några fantastiska fördelar och idéer till bordet, vilket alltid är praktiskt. Både ARoch VR är mycket användbara för att få en ny dimension både till tillverkning och underhållning!

9.       GDPR förändrar Digital omvandling på ett sätt som du inte kan föreställa dig. Och det är en bra sak, eftersom företag måste fokusera på integritet och det ensamt hjälper en del.

10.   Konsumtionsbaserade IT-tjänster blir också allt viktigare. As-a-service industrin växer och det erbjuder också mer konsekvens för kunderna.

Dessa digitala omvandlingstrender är vanliga och de kommer med fördelar som du kanske kan tänka dig. Det levererar helt det värde och kvalitet du vill ha, samtidigt som du får mer kontroll över processen. Detta i sig, visar verkligen den fantastiska, enastående översikten på detaljer som du kan få, så använd det som en fördel och det kommer att göra stor skillnad. Det är definitivt något att tänka på när det gäller digital omvandling. Hur vi använder teknikförändringar, och digital omvandling är en tydlig representation av dessa förändringar!

Kategorier
Glöm inte att dela det här inlägget!
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Relaterade artiklar

Scroll to Top