Topp 5 nyckelindikatorer för att designa om din hemsida!

Digitalbyrå i Stockholm - responsive devices with ux design website in loft office mockup

Om du vill generera massor av leads och kunder, måste din hemsida inspirera tillit. Som ni kan föreställa er, en hemsida som är gammal, kommer knappast att dra till sig köpvilliga kunder. De tror att du inte investerar mycket tid och ansträngning på din hemsida, så du måste verkligen räkna ut hur du tacklar denna situationen, då resultatet och belöningen kan vara riktigt bra! Om du behöver omforma din hemsida, är dessa indikatorer att överväga.

Brist på kunder och leads

Du måste omforma din hemsida när det inte finns några leads och kunder. Det visar att något inte är ok, och du måste hantera problemet så fort du kan. Det kommer att ta lite att anpassa sig och förbättra detta för att få det att fungera som du vill. Men tanken är att du måste omforma din hemsida så länge det inte finns några människor som köper där. Eller om du inte har några besökare alls, till exempel.

Gränssnittet är klumpigt

En bra hemsida har ett gränssnitt som är enkelt och sömlöst. Om saker är klumpiga och människor måste trycka massor av knappar för att komma någon vart, så kommer de inte ha något tålamod. Så du måste omforma din hemsida och det kommer att bli betydligt bättre i slutändan.

Ingen mobilsupport

Mobilsupport kräver att du du designar om din hemsida direkt. Du behöver en responsiv webbdesign för att säkerställa att mobilkunder också har en bra upplevelse. Annars kommer du att förlora kunder. Återigen kommer folk inte att lita på dig så mycket om det finns problem med webbplatsen eller om den är föråldrad. När du omforma din hemsida försvinner dessa saker.

Gammal grafisk design

Den grafiska designvärlden har förändrats mycket de senaste åren, så du måste hålla jämna steg med tiden. Om du omforma din hemsida,  kommer saker att vara mer än ok. Se till att du studerar konkurrenterna och se vilken typ av webbdesign de har. Då kan du utgå därifrån, och det är oftast värt det.

Nära till ingen interaktion

Du måste inse att en modern hemsida måste vara interaktiv, ett nöje att använda och mycket anpassningsbar. Brist på interaktion leder till ett dåligt gränssnitt och det är något du ska undvika. Det är därför du måste omforma din hemsida, eftersom dålig användarinteraktion leder till ingen försäljning.

Det är viktigt att omforma din hemsida när du har en mycket gammal webbplats med riktigt gamla funktioner. Du måste veta vad du ger dig in på och vad du kan förvänta dig i en situation som denna. Hantera detta klokt, kommer att vara viktigt, så ta hänsyn till det, vilket kommer vara värt i slutändan. Naturligtvis behöver du ha en bra plan för att säkerställa att din hemsida kommer att fungera sömlöst. Att välja en lyhörd webbdesign kommer att göra din webbplats mer framtidssäker, så det är det bästa alternativet!

Kategorier
Glöm inte att dela det här inlägget!
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Relaterade artiklar

Scroll to Top